Ирена Милянкова бяга в Гърция заедно с децата и новия си

...
Ирена Милянкова бяга в Гърция заедно с децата и новия си
Коментари Харесай

Настава кошмар! Милянкова бяга панически от България, в ужас е от Чолата!

Ирена Милянкова бяга в Гърция дружно с децата и новия си мъж Никола Чолаков. Брокерът е дал всичките си спестявания за първокласен парцел в южната ни съседка, където да са надалеч от някогашния брачен партньор на актрисата – ръководителя на Федерацията по ръгби Росен Чолов-Чолата.
По непотвърдена информация, откогато Чолата излязъл от пандиза, не спирал да тормози Милянкова с телефонни позвънявания. За разлика от някогашния й мъж, Никола Чолаков няма нито финансовите благоприятни условия, нито връзките на Чолов, по тази причина единственото решение било да избягат от България, написа в. " Галерия ".

Чолаков, който е съветник по първокласни парцели, е подал молба да бъде изместен в клона на компанията в Халкидики.

Брокерът от дълго време създава гръцкия пазар и шефовете му нямали нищо срещу да доразвие бизнеса им.

Ирена пък към този момент стартира стремително да популяризира активността на мъжа си през обществените мрежи, с вярата по-бързо да се осъществят в Гърция.

Припомняме, че Ирена Милянкова бе омъжена за Чолата, от който има 4 деца. През 2012 година при спецакция Росен Чолов е задържан като водач на незаконна група, основана за склоняване към проституция. 2 години по-късно Чолата още веднъж е арестуван с ново повдигнато обвиняване – за трафик на хора.

През 2015 година Ирена Милянкова подава молба за бракоразвод. Според слуховете, 14-те години брак с Чолов са били същински призрачен сън за моделката, която била подлагана на душевен и физически тормоз от мъжа си.

Свидетели на побоищата ставали личните им деца, които били мощно травмирани.

През пролетта на предходната година актрисата роди петото си дете – дъщеричка от новия си мъж Никола Чолаков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР